Privacybeleid


 

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en voor uw interesse in onze diensten. De bescherming van uw persoonlijke gegevens is zeer belangrijk voor ons bedrijf. Daartoe behandelen wij alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt (zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer) strikt vertrouwelijk.

 

Ons beleid inzake gegevensbescherming en vertrouwelijkheid verplicht ons ertoe de persoonlijke gegevens van de gebruikers van onze website te verwerken overeenkomstig de Franse wet nr. 78-17 van 6 januari 1978, d.w.z. de wet "Informatique et Libertés", gewijzigd bij ordonnantie nr. 2011-1012 van 24 augustus 2011, die de richtlijn 2009/136/EG heeft omgezet. En de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad die sinds 27 april 2016 van kracht is en sinds 25 mei 2018 van toepassing is.

 

DEKKING 

Alle diensten en applicaties van Rise Up vallen onder het Privacybeleid:

Rise Up Teams applicatie
Rise Up webapplicatie
Rise Up mobiele applicatie
Rise Up website (https://www.riseup.ai)

 

CONTACTINFORMATIE

De verantwoordelijke voor de verwerking is de heer Guillaume Blachon, directeur van Rise Up.

Rise Up biedt een e-Learning platform en het beheer van trainingen, juridisch vertegenwoordigd door een geregistreerd merk beschermd door de INPI, gepubliceerd op 30/10/2017 op (Nationaal nr: )

Rise Up is eigendom van Arnaud en Guillaume Blachon, onder het SIRET nummer 802 232 264 000 19 - 10 rue la Boétie - 75008 Paris.

Onze website is: https://riseup.ai. Mevrouw Charlotte Adam is de bedenker, webmaster en publicatieverantwoordelijke van de website.
De website wordt gehost door Amazon AWS.

 

GEBRUIK VAN VERZAMELDE PERSOONSGEGEVENS

Verordening (EU) 2016/679 definieert persoonsgegevens als elke informatie die een natuurlijke persoon (hierna "gebruiker" genoemd) direct of indirect identificeert; deze informatie kan bestaan uit een naam, een telefoonnummer, een e-mailadres, locatiegegevens, een online-identificatiemiddel of een of meer elementen die specifiek zijn voor zijn of haar fysieke, genetische, mentale, culturele of sociale identiteit.

 

Opmerkingen

Wanneer u een reactie achterlaat op onze website, worden niet alleen de gegevens die zijn ingevuld in het reactieformulier, maar ook uw IP-adres en browser user agent verzameld om ons te helpen ongewenste reacties op te sporen.

Een geanonimiseerde string die is gemaakt van uw e-mailadres (ook bekend als een hash) kan naar de Gravatar-dienst worden gestuurd om te controleren of u de dienst gebruikt. Het privacybeleid van de Gravatar-service is hier beschikbaar: https://automattic.com/privacy/. Nadat uw commentaar is goedgekeurd, zal uw profielfoto publiekelijk zichtbaar zijn naast uw commentaar.

Reacties van gebruikers worden gecontroleerd met behulp van een geautomatiseerde dienst voor het detecteren van reacties, Akismet, waarvan het privacybeleid hier kan worden gevonden: https://automattic.com/privacy/.

Als u een opmerking achterlaat, worden de opmerking en de metagegevens voor onbepaalde tijd bewaard. Hierdoor worden volgende commentaren automatisch herkend en goedgekeurd in plaats van in de wachtrij voor moderatie te blijven staan.

Voor gebruikers die zich op onze website registreren (waar mogelijk), slaan wij ook de persoonsgegevens op die in hun profiel zijn gespecificeerd. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie op elk moment bekijken, bewerken of verwijderen (behalve hun gebruikersnaam). Websitebeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

 

Media

Als u een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen uploadt naar onze website, raden wij u aan geen afbeeldingen te uploaden die EXIF-gegevens of GPS-coördinaten bevatten. Gebruikers op onze website konden dan locatiegegevens van deze beelden downloaden en extraheren.

 

Contact formulieren

De gegevens die via de contactformulieren op onze website worden verzameld (verplicht uw naam, voornaam en e-mailadres; facultatief uw firmanaam, uw functie en het postadres van uw bedrijf) worden per e-mail naar het adres contact@riseup.ai gestuurd en vervolgens in een geautomatiseerd bestand opgenomen voor het beheer van de diensten die wij aan onze klanten aanbieden en het beheer van de verzoeken om informatie van de gebruikers over onze diensten.

Ze worden maximaal 3 jaar bewaard en zijn uitsluitend en alleen bedoeld voor gebruik door werknemers die deel uitmaken van Rise Up.

Overeenkomstig de Franse wet op de informatica en de burgerlijke vrijheden kunt u uw recht op toegang tot uw persoonsgegevens uitoefenen en deze laten corrigeren door contact op te nemen met onze afdeling toegangsrechten via e-mail: dpo@riseup.ai

 

Inschrijving voor onze Nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven op onze nieuwsbrief door het desbetreffende inschrijvingsformulier op onze website in te vullen. Om uw inschrijving te valideren, moet u het vakje "Door het vakje aan te vinken, gaat u ermee akkoord onze nieuwsbrief en gepersonaliseerde aanbiedingen van Rise Up te ontvangen" hebben aangevinkt, een handeling die overeenkomt met een opt-in, waardoor uw toestemming expliciet wordt bevestigd.

Uw e-mailadres, voornaam en achternaam worden vervolgens opgeslagen in een mailinglijst onder MailChimp, het marketingautomatiseringsplatform dat wij gebruiken om onze nieuwsbrief te maken, te beheren en te verspreiden.

U kunt zich op elk moment uitschrijven door ons een e-mail te sturen naar dpo@riseup.ai en via de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt.

Het privacybeleid van de MailChimp-dienst is hier beschikbaar: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Beleid inzake cookiebeheer

Onze website maakt gebruik van "cookies". Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw harde schijf worden opgeslagen, in de meeste gevallen tijdelijk, in de cache van uw browser. Cookies worden met name gebruikt om de internetbrowser te herkennen, om internetsessies te identificeren en voor statistische analyse. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens. Zij slaan uw naam of e-mailadres niet op. Om een aangename en consistente omgeving voor onze gebruikers te creëren, kunnen wij in sommige gevallen cookies gebruiken om informatie te verwerken zodat wij beter begrijpen wat u van onze website verwacht.

 

Soorten cookies die worden gebruikt

Cookies die noodzakelijk zijn voor de optimale werking van onze website

Deze cookies worden op de harde schijf van de terminals van de gebruikers geplaatst onder de domeinnaam riseup.ai; en dit vanaf het moment dat zij deze bezoeken. U kunt deze cookies echter altijd verwijderen via de browser van uw terminal, wetende dat uw gebruikerservaring kan worden beïnvloed. Zij helpen een website bruikbaar te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren functioneren.

 

NAAM LEVERANCIER DOEL SHELF LIFE TYPE
PHPSESSID riseup.ai Onderhoudt de configuratie van gebruikersinstellingen via paginaverzoeken De tijd van de browsing sessie HTTP
_first_pageview riseup.ai Op de eerste pagina van de sessie. 10 minuten HTTP
_jsuid riseup.ai Dit is een willekeurig nummer dat wordt gegenereerd wanneer een bezoeker de site voor het eerst bezoekt. Het doel ervan is nieuwe bezoekers te identificeren.   HTTP
aviaCookieConsent Enfold Gegenereerd door het Enfold WordPress thema om de cookie toestemmingskeuzes van gebruikers te onthouden 2 maanden na creatie of wijziging HTTP
wordpress_test_cookie WordPress Gebruikt door WordPress wanneer een gebruiker met een account op de riseup.ai website is ingelogd om te controleren of de browser cookie-vriendelijk is De tijd van de browsing sessie HTTP
wordpress_{hash} WordPress Gebruikt door WordPress wanneer een gebruiker een beheerders account heeft op de riseup.ai site om authenticatie informatie op te slaan. Het gebruik ervan is beperkt tot het gebied van de beheerconsole, / wp-admin /. 2 dagen HTTP
wordpress_logged_in_{hash} WordPress Gebruikt door WordPress wanneer een gebruiker een admin account heeft op de riseup.ai site, in het geval ze "onthoud mij" aanvinken tijdens verificatie, om hun login informatie te bewaren. 2 weken
Wanneer u uitlogt uit de beheerconsole gebied, / wp-admin /.
HTTP
wp-saving-post WordPress Wordt door WordPress gebruikt wanneer een gebruiker een bericht bewerkt of publiceert. Deze cookie bevat geen persoonsgegevens. Het geeft gewoon de ID aan van het bericht dat de gebruiker net heeft bewerkt. 1 dag HTTP
wp-settings-1 WordPress Gebruikt door WordPress wanneer een gebruiker een admin account heeft op de riseup.ai site om hun weergave van de admin interface aan te passen, en mogelijk ook de hoofdsite interface. 2 dagen HTTP
wp-settings-time-1 WordPress Gebruikt door WordPress wanneer een gebruiker een admin account heeft op de riseup.ai site om hun weergave van de admin interface aan te passen, en mogelijk ook de hoofdsite interface. 2 dagen HTTP

comment_author_{hash}comment_author_email_{hash}

comment_author_url_{hash}

WordPress 3 cookies gegenereerd door WordPress om de naam, het e-mailadres en de website te registreren van een gebruiker die een reactie heeft geplaatst op de website riseup.ai. Wordt uitsluitend gebruikt voor het gemak van de gebruiker, zodat hij deze informatie niet hoeft in te voeren als hij later nog een reactie plaatst. 1 een HTTP
wfwaf-authcookie Wordfence Gebruikt door Wordfence om de gebruiker te identificeren in deze beveiligingsextensie en om aanvallen op het web te voorkomen 30 minuten HTTP
_AVESTA_ENVIRONMENT MailChimp Wordt gebruikt wanneer een internetgebruiker zich abonneert op de nieuwsbriefdienst De tijd van de browsing sessie HTTP
eqy_sessionid eqy.link   De tijd van de browsing sessie HTTP
_referrer_og   Wordt gebruikt om het toegangspunt van een gebruiker te achterhalen 90 dagen  

 

 

Voor meer informatie over de werking van cookies van derden verwijzen wij u naar de privacy- en cookieverklaringen van WordPress, Wordfence, Enfold en MailChimp.

Statistische cookies van derden

Statistische cookies helpen de website-eigenaren, door het verzamelen en rapporteren van informatie in een anonieme
anoniem, om te begrijpen hoe gebruikers omgaan met de websites.

Of u er nu gebruik van maakt of niet, deze diensten kunnen uw surfgedrag op onze website volgen via de cookies die zij op de harde schijf van uw computer plaatsen. Dit worden cookies van derden genoemd.

 

NAAM LEVERANCIER DOEL SHELF LIFE TYPE
_ga Google Analytics Slaat een unieke identificatiecode op die door Google Analytics wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over de interactie van de gebruiker met de website van riseup.ai 1 een HTTP
_gat Google Analytics Gebruikt door Google Analytics om het aantal zoekopdrachten radicaal te verminderen De tijd van de browsing sessie HTTP
_gid Google Analytics Slaat een unieke identificatiecode op die door Google Analytics wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over de interactie van de gebruiker met de website van riseup.ai De tijd van de browsing sessie HTTP

 

 

Voor meer informatie over hoe deze cookies van derden werken, zie het privacy- en cookiebeleid van Google

Marketing cookies van derden

Marketing cookies worden gebruikt om gebruikers op verschillende websites te volgen. Het doel is om advertenties die relevant en interessant zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor derde uitgevers en adverteerders.

Of u er nu gebruik van maakt of niet, deze diensten kunnen uw surfgedrag op onze website volgen via hun cookies die zij op de harde schijf van uw terminals plaatsen. Dit worden cookies van derden genoemd.

Voor meer informatie over de werking van deze cookies van derden verwijzen wij u naar de privacy- en cookieverklaringen van Google en Facebook.

 

Hoe worden cookies beheerd?

We hebben een aviaCookieConsent cookie manager geïnstalleerd.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, toont de aviaCookieConsent cookie manager een banner onderaan het scherm. Het informeert u over de bovengenoemde diensten en hun cookies en biedt u de mogelijkheid deze onmiddellijk te accepteren ("OK") of een keuze te maken via de link "Meer informatie en cookies instellen".

Vanaf dat moment worden cookies van derden op de harde schijf van uw terminals geplaatst indien en alleen indien:

u accepteert alle diensten door op "OK" te klikken;
u aanvaardt alle of sommige van de diensten via de informatie die hieronder wordt verstrekt in de paragraaf "Verwijderen en deactiveren van cookies via browserbeheer";
u uw navigatie voortzet door een andere pagina van onze website te bezoeken zonder eerst alle diensten te hebben geweigerd door middel van de informatie die hieronder wordt verstrekt in de paragraaf "Verwijderen en deactiveren van cookies via browserbeheer".

Bovendien kunt u later op uw aanvankelijke beslissing terugkomen door de aanvankelijk geïnstalleerde dienst(en) te weigeren of vice versa via de informatie die hieronder wordt verstrekt in de paragraaf "Verwijderen en deactiveren van cookies via browserbeheer".

De aviaCookieConsent cookie manager bewaart uw toestemming voor al onze diensten (nadat u op "OK" hebt geklikt op de banner onderaan het scherm wanneer u onze website voor het eerst bezoekt) gedurende 2 maanden, zodat ze de volgende keer dat u onze website bezoekt, worden toegepast.

 

Verwijderen en deactiveren van cookies via browserbeheer

U kunt uw cookies beheren via uw internetbrowser. U kunt uw browser zo instellen dat u een bericht krijgt telkens wanneer u een cookie ontvangt. Zo kunt u zelf beslissen of u de cookie al dan niet aanvaardt. Cookies kunnen op geen enkel moment gegevens van uw harde schijf lezen, en u kunt ze op elk moment van uw computer verwijderen. Meer informatie hierover vindt u in de helpfunctie van uw browser.

Hoe kan ik cookies op onze website uitschakelen/activeren?

Hieronder wordt uitgelegd hoe u cookies op uw computer kunt beheren via de belangrijkste internetbrowsers.

Ga gewoon naar het helpmenu van uw browser om uit te vinden hoe u uw cookie-wensen kunt wijzigen.
Voor Internet Explorer™: Link
Voor Safari™: Link
Voor Chrome™: Link
Voor Firefox™: Link
Voor Opera™: Link
Voor meer informatie over het beheren van cookies via andere browsers kunt u uw documentatie of online helpbestanden raadplegen.

Uw keuzes online uitgedrukt aan inter-professionele platforms

U kunt verbinding maken met de site Youronlinechoices, die is voorgesteld door de professionals op het gebied van digitale reclame die zich hebben verenigd in de European Digital Advertising Alliance (EDAA) en die in Frankrijk wordt beheerd door het Interactive Advertising Bureau France.

Zo kunt u te weten komen welke bedrijven die actief zijn op het gebied van reclame op dit platform geregistreerd zijn en welke u de mogelijkheid bieden om de cookies te weigeren of te aanvaarden die zij gebruiken om de reclameboodschappen die op uw terminal kunnen verschijnen aan te passen aan uw surfgegevens:
http://www.youronlinechoices.com/fr/controler-ses-cookies/

Dit Europese platform wordt gedeeld door honderden professionals op het gebied van internetreclame en vormt een gecentraliseerde interface die u in staat stelt uw weigering of aanvaarding van cookies kenbaar te maken, zoals hierboven aangegeven.
Deze procedure zal niet verhinderen dat advertenties worden weergegeven op de websites die u bezoekt. Het zal alleen technologieën blokkeren waarmee advertenties op uw interesses kunnen worden afgestemd.

 

Ingesloten inhoud van andere sites

Wij hebben op onze website hyperlinks opgenomen naar pagina's op andere websites (bv. video's, afbeeldingen, artikelen, enz.) en naar de applicatie Google Maps, zodat gebruikers aanvullende informatie kunnen vinden. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze websites en de Google-applicatie geen cookies op de harde schijf van de terminals van de internetgebruikers plaatsen of dat zij een privacybeleid toepassen dat in overeenstemming is met de Franse wet "Informatique et Libertés". De gebruikers wordt derhalve verzocht zelf na te gaan welke clausule betreffende het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens op de site moet worden opgenomen.

Opmerking: u vindt andere nuttige informatie op de website van de CNIL (Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés) door op deze link te klikken: https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser.

 

Statistieken en publieksmeting

Onze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (Google). Google Analytics maakt gebruik van cookies. De verzamelde informatie over het gebruik van deze website door gebruikers wordt gewoonlijk overgebracht naar en opgeslagen op een server van Google in de VS. Als u ervoor kiest om uw IP-adres op deze website te laten anonimiseren, zal Google uw IP-adres binnen de Europese Unie of een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte eerst inkorten. Alleen in bepaalde gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd en daar ingekort. Google zal deze informatie namens de website-exploitant gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en om de website-exploitant verdere met het website- en internetgebruik verbonden diensten te leveren. Het IP-adres dat door uw browser in het kader van Google Analytics wordt doorgegeven, wordt niet met andere gegevens van Google in verband gebracht. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen, zoals hierboven beschreven; wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Bovendien kunt u voorkomen dat door cookies gegenereerde gegevens over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) door Google worden verzameld en gebruikt door de browserplug-in te downloaden en te installeren die beschikbaar is op https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fr.

 

GEBRUIK EN DOORGIFTE VAN UW PERSOONSGEGEVENS

Het verzamelen, verwerken en/of gebruiken van uw persoonsgegevens is uitsluitend voorbehouden aan ons bedrijf, met name om contact met u op te nemen per e-mail of telefoon volgens het verzoek dat u ons via onze contactformulieren doet toekomen, voor commercieel beheer (contracten, facturen, oproepen en e-mails in het kader van de diensten die wij u verlenen). De opslag van uw persoonsgegevens is uitsluitend beperkt tot ons bedrijf. Nadat uw persoonsgegevens zijn verzameld, worden zij via het internet verzonden met gebruikmaking van 128-bit SSL-versleuteling.

Indien u ons persoonlijke informatie hebt verstrekt, zullen wij deze in beginsel niet aan derden doorgeven. Het zal alleen worden bekendgemaakt met uw toestemming. In het kader van de verwerking van uw aanvragen en het gebruik van onze diensten kunnen wij informatie meedelen aan onderaannemers die wij in dienst hebben genomen en die alleen de informatie zullen ontvangen die nodig is voor de uitvoering van hun opdracht, overeenkomstig artikel 35 van de wet van 6 januari 1978.

 

DE RECHTEN DIE U HEBT MET BETREKKING TOT UW GEGEVENS

Krachtens de EU-verordening 2016/679, die sinds 27 april 2016 van kracht is en op 25 mei 2018 van toepassing zal zijn, hebben betrokkenen:

een recht van toegang (artikel 15) ;
een recht op correctie (artikel 16);
een recht om gegevens te laten wissen of het recht om te worden vergeten (artikel 17);
een recht op beperking van de verwerking (artikel 18);
het recht op gegevensoverdraagbaarheid (artikel 20);
een recht van verzet (artikel 21);
het recht om niet te worden onderworpen aan een geautomatiseerd individueel besluit, met inbegrip van profilering (artikel 22).

Elke betrokkene die van oordeel is dat de verwerking van zijn persoonsgegevens een inbreuk vormt op de toepasselijke wettelijke bepalingen, heeft het recht een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de CNIL.

Als u een account hebt of opmerkingen op de website hebt achtergelaten, kunt u een bestand opvragen met alle persoonlijke gegevens die wij over u hebben, met inbegrip van de gegevens die u ons hebt verstrekt. U kunt ook verzoeken om verwijdering van uw persoonsgegevens. Dit omvat niet de gegevens die worden opgeslagen voor administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Daartoe kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: dpo@riseup.ai.

In alle Rise Up-nieuwsbrieven wordt ook aangegeven hoe u zich kunt afmelden voor de ontvangst ervan. Op verzoek zullen wij de intrekking van uw toestemming en de verwijdering van uw gegevens per e-mail bevestigen.

 

HOE BESCHERMEN WIJ UW GEGEVENS

Om de vertrouwelijkheid en de veiligheid van deze gegevens te waarborgen, zullen zij niet aan derden worden doorgegeven, noch in Frankrijk, noch in het buitenland.

De veiligheid van deze gegevens wordt ook verzekerd door

de beschermingsmaatregelen in verband met de website en het door de heer Arnaud Blachon gebruikte e-mailsysteem (complexe wachtwoorden en op de servers aangebrachte voorzieningen);
de veiligheidsmaatregelen die in het contentmanagementsysteem van de website (WordPress) zijn ingebouwd en die zijn belast met de beveiliging van de toegang tot het controlepaneel, de controle van de integriteit van de bestanden, en de werking van een firewall;
het dagelijkse back-upproces van de website en zijn database, via de uitbreiding BackWPup waarvan de vertrouwelijkheidsclausules hier kunnen worden gevonden: https://backwpup.com/privacy/ ;
de veiligheidskenmerken en de naleving van het door de RGPD opgelegde wettelijke kader, specifiek voor de host van de website, Amazon AWS;
de veiligheidskenmerken en de naleving van het wettelijk kader opgelegd door de RGPD van het thema (Enfold) en de extensies verbonden aan de website;
het beveiligde hypertext-transferprotocol https, dat de integriteit waarborgt van de gegevens die door de gebruiker van onze website worden verzonden en van de server worden ontvangen, met inbegrip van de in formulieren ingevoerde informatie.

 

DE PROCEDURES DIE WORDEN TOEGEPAST IN GEVAL VAN EEN INBREUK IN VERBAND MET GEGEVENS

Hoewel dit extreme gevallen zijn, heeft Rise Up zich voorbereid op de mogelijkheid van een datalek.
Wij hebben escalatieprocedures ingesteld die in geval van een inbreuk in verband met persoonsgegevens in werking zullen treden. Als verantwoordelijke voor de verwerking moet de heer Guillaume Blachon de CNIL binnen 72 uur na kennisneming van de inbreuk in kennis stellen. Wij zullen de betrokken personen zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen wanneer het lek een hoog risico voor hun rechten en vrijheden inhoudt, zoals de diefstal van hun wachtwoord of e-mail.

Privacybeleid bijgewerkt op 25.05.2018, in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (GDPR)